X
Se incarca...

Bilete de avion Meridiana fly

prices from in Ieftinuarie

+ taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
28 ian 04 feb Data plecare

Bilete de avion ieftine - Meridiana fly

din România catre Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Meridiana fly din România

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri
Mii de calatori Vola.ro folosesc alertele de tarife

Vrei sa fii primul care afla cand scad preturile la biletele de avion? Introdu adresa ta de mail si seteaza-ti alertele pentru destinatiile preferate.

Oferte speciale Meridiana fly

Zboara Meridiana fly

Cele mai ieftine bilete de avion Meridiana Fly

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Meridiana Fly si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Meridiana Fly.

Rezerva acum bilete de avion Meridiana Fly!

Meridiana Fly este o companie aeriana cu sediul in Olbia, Sardinia, Italia.Compania fondata in 1963 asigura initial zboruri pentru turistii din Sardinia. La sfarsitul lunii februarie 2010 a luat nastere o noua companie, Meridiana Fly, prin fuziunea Meridiana cu Eurofly. In Octombrie 2011 Grupul Meridiana a fuzionat cu Air Italia formand reteaua de transporturi integrate din ziua de astazi. Compania are principalele sedii operationale pe aeroporturile Olbia - Costa Smeralda, Verona, Cagliari si Malpensa. Compania ofera zboruri din Sardinia, Sicilia sau Napoli spre aeroporturile imporatnate din Italia dar sis pre multe destinatii de vacant din Mediterana, Egipt, etc. Cele mai indepartate destinatii sunt Maldive, Mauritius, Kenya, Zanzibar, Madagascar, Cuba, Santo Domingo si Brazilia.

Istoric

Compania a fost fondata in 1963 sub denumirea de Alisarda, la inceput fiind specializata in zboruri charter si zboruri la cerere pentru promovarea turismului in Sardinia. Din 1964 au inceput si zborurile comerciale. Incepand cu 1991 numele companiei a fost schimbat in Meridiana. Primele servicii internationale au inceput sa fie operate in acelasi an, oferindu-se rute spre Barcelona, Paris, Londra, Frankfurt. In decembrie 2006, Meridiana a achizitionat 29.95% din Eurofly, modificand si numele companiei in Meridiana Fly, dupa ce s-a realizat fuziunea cu Eurofly (Februarie 2010). In 2011 a fuzionat cu Air Italia devenind principala linie aeriana italiana.

Zboruri din Romania

Meridiana Fly nu ofera zboruri din Romania.

Flota

Meridiana Fly are o flota cuprinzand 28 de avioane: 10 Mc Donnel Douglas MD82, 7 Airbus A320, 1 Boeing 767-200, 3 Boeing 737-700, 2 Boeing 737-300 WL, 3 Boeing 767-300 si 2 Boeing 737-800.

Bagaje

Fiecare pasager are dreptul de a duce in avion un bagaj de mana (carry on) cu dimensiunile maxim de 55 x 40 x 20 cm si greutatea maxima de 8 kg. Geanta si/sau servieta care respecta aceste dimeniuni sunt considerate bagaj de mana.

In ceea ce priveste bagajele depuse in cala gratuit, urmatoarele limite sunt impuse de linia aeriana:

  • zboruri interne, 23 kg / pasager (adult), 10 kg/infant
  • zboruri internationale (scurte, medii si lungi), clasa business 30 kg/pasager (adult), 10 kg/infant; clasa economic 20 kg/pasager (adult), 10 kg/infant
  • pasagerii care au Fly Pass: clasa business – 2 bagaje de max 30 kg/pasager, clasa economy – 1 bagaj de 30 kg/pasager

Altele

Meridiana Fly ofera posibilitatea de a efectua web check-in, mai putin pentru zborurile spre Marea Britanie, Israel, Moldova, Russia, Statele Unite, Ucraina.

Alege limba: