X
Se incarca...

Bilete de avion Malaysia Airlines

prețuri de la

Se aplică taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Malaysia Airlines

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Malaysia Airlines din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Malaysia Airlines

Zboara Malaysia Airlines

Cele mai ieftine bilete de avion Malaysia Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Malaysia Airlines si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Malaysia Airlines.

Rezerva acum bilete de avion Malaysia Airlines!

 • Bilete de avion ieftine Amsterdam
 • Bilete de avion ieftine Barcelona
 • Bilete de avion ieftine Copenhaga
 • Bilete de avion ieftine Lisabona
 • Malaysia Airlines este linia aeriana nationala a Malaysiei. Hub-ul sau este Aeroportul International din Kuala Lumpur. Compania mai are un hub secundar la Aeroportul International Kota Kinabalu.

  In calitate de membra a One Alliance compania este conectata la 85 de destinatii in Asia, Africa, Orientul Mijlociu, Europa si Australia. Totodata, ofera si zboruri transatlantice pe rutele Kuala Lumpur – Newark (New York), Kuala Lumpur – Los Angeles si Kuala Lumpur - Seattle.

  Istoric

  Malyasia Airlines a inceput zborurile in 1987, dupa ce numele a fost schimbat din Malaysian Airline System, dar istoricul companiei se duce pana in 1947, cand a luat fiinta Malayan Airways, care ulterior si-a tot schimbat numele, iar apoi a fost nevoita sa isi opreasca zborurile.

  Boom-ul economic din anii 1980 a asigurat cresterea companiei. La sfarsitul decadei, compania deservea deja 47 de destinatii internationale, inclusiv 8 destinatii europene, 7 in Oceania si 2 in USA (Los Angeles si Honolulu). In 1993, a fost introdus primul zbor spre America de Sud.

  Dupa mai multe probleme financiare, incepand cu 2008 compania a introdus conceptul de “Everyday Low Fares”, care ii ofera stabilitate financiara si o apropie de compania concurenta Low Cost Air Asia.

  Zboruri in Romania

  Malaysia Airlines nu ofera zboruri directe din Romania.

  Flota

  Flota Malaysia Airlines cuprinde aproximativ 100 de avioane, de urmatoarele tipuri: Airbus A330-200, Airbus A330-300, Airbus A 380 Boeing 737-400, Boeing 737-800, Boeing 777-200ER.

  Bagaje

  Pasagerii Malaysia Airlines au voie sa depuna la cala, gratuit, bagaje conform urmatoarelor reguli:

  • daca zburati la First Class 50 kg / persoana
  • daca zburati Golden Club Class 40 kg / persoana
  • daca zburati Economy Class 30 kg / persoana
  • infantii au dreptul la un bagaj de maxim 10 kg.

  In ceea ce priveste bagajele de mana (carry on), pasagerii First Class si Business Class pot duce in avion 2 bajage de mana, iar pasagerii Economy Class doar 1 bagaj. Dimensiunile totale nu trebuie sa depasesca 115 cm (avioane mari), respectiv 104 cm (avioane mai inguste). Greutatea fiecarui bagaj de mana nu trebuie sa depaseasca 7 kg. Pasagerii care sunt insotiti de infanti au dreptul la inca o geanta de 5 kg.

  In plus fata de bagajul de mana, se mai poate lua in cabina: o geanta, o haina, o camera digitala, materiale de citit, scaun pentru bebelus si echipamente electronice (laptop, mp3 player, etc).

  Altele

  Malaysia Airlines ofera web check-in si mobile check-in.