X
Se incarca...

Bilete de avion Jet Airways

26 sep 03 oct Data plecare

Bilete de avion ieftine - Jet Airways

din România catre Orice oras

Zboruri ieftine Jet Airways din România

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Mii de calatori Vola.ro folosesc alertele de tarife

Vrei sa fii primul care afla cand scad preturile la biletele de avion? Introdu adresa ta de mail si seteaza-ti alertele pentru destinatiile preferate.

Oferte speciale Jet Airways

Zboara Jet Airways

Cele mai ieftine bilete de avion Jet Airways

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Jet Airways si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Jet Airways.

Rezerva acum bilete de avion Jet Airways!

 

Jet Airways este o linie aeriana cu baza in Mumbai, India. Este cea de-a doua linie aeriana din India, dupa Air India. Hub-ul principal al companiei este Aeroportul International Chhatrapati Shivaji. Hub-urile secundare sunt: Aeroportul din Bruxelles, Aeroportul International din Chennai si aeroporturile din Bengaluru, Delhi, Kolkata si Pune. Orase focus pentru Jet Aiways sunt: Ahmedabad, Hyderabad si Calcuta. Jet Airways zboara spre 52 de destinatii locale si 20 internationale.

Istoric

In mai 1993, Jet Airways a inceput sa opereze zboruri comerciale. In martie 2004 au inceput zborurile spre Sri Lanka, iar in 2005 au inceput zborurile pe rutele Mumbai – Londra si Delhi – Londra. In 2007, Jet Airways a anuntat ca va folosi aeroportul din Bruxelles ca si hub pentru zborurile transatlantice, astfel au fost introduse zboruri pe rutele: Mumbai - Bruxelles - Newark (New York), Delhi – Bruxelles – Toronto si Chennai - Bruxelles - New York City. Un an mai tarziu s-a introdus si ruta Mumbai - Shanghai - San Francisco.

Zboruri din Romania

Jet Airways nu ofera zboruri directe din Romania.

Flota

Flota Jet Airways cuprinde in total 100 de avione de urmatoarele tipuri: Airbus 330-200, Airbus 330-300, ATR 72-500, ATR 72-600, Boeing 737-700, Boeing 737-800, Boeing 737-900 si Boeing 777-300ER. Durata medie de viata a flotei este de 5.45 ani.

Bagaje

In cabina se poate duce un singur bagaj de mana (carry on) cu dimensiuni maxime de 115 cm si care sa nu depaseasca 7 kg. Pe rutele internationale, cei care zboara la clasele First Class si Premiere mai pot duce in cabina un laptop sau o alta geanta mica.

In ceea ce priveste bagajele depuse la cala, cei care zboara la Clasa Première au dreptul la a transporta 2 bagaje a maximum 40 kg fiecare, iar cei care zboara la Clasa Economy - 1 bagaj de maximum 30 kg fiecare. Pentru infanti, indiferent de clasa, se poate depune la cala, gratuit, un singur bagaj de maximum 10 kg.

Pentru zborurile transatlantice, limita de greutate poate atinge si 69 kg (Europa, clasa First si Premiere) sau 2 bagaje a cate 23 kg fiecare (USA/Canada, clasa First si Premiere).

Altele

Jet Airways ofera optiunea ofera optiunea web check-in si mobile check-in.