X
Se incarca...

Bilete de avion Flybe British European

preturi de la 113 €
25 noi 02 dec Data plecare

Bilete de avion ieftine - Flybe British European

din România
catre Orice oras

Zboruri ieftine Flybe British European din România

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bacău
29 ian (mar)
Blue Air
Zbor direct
Londra
08 feb (vin)
Flybe British European
Bacău
04 feb (lun)
Blue Air
Zbor direct
Londra
08 feb (vin)
Flybe British European
Bucureşti
19 dec (mie)
Ryanair
Birmingham
05 ian (sâm)
Flybe British European
Bacău
03 feb (dum)
Blue Air
Zbor direct
Londra
08 feb (vin)
Flybe British European
Bacău
31 ian (joi)
Blue Air
Zbor direct
Londra
08 feb (vin)
Flybe British European
Mii de calatori Vola.ro folosesc alertele de tarife

Vrei sa fii primul care afla cand scad preturile la biletele de avion? Introdu adresa ta de mail si seteaza-ti alertele pentru destinatiile preferate.

Oferte speciale Flybe British European

Zboara Flybe British European

Cele mai ieftine bilete de avion Flybe British European

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Flybe British European si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Flybe British European.

Rezerva acum bilete de avion Flybe British European!

 

Linia Aeriana Flybe British European este cea mai mare companie regionalade zboruri low-cost din Anglia. Baza principala este la Aeroportul International Exeter din Devon. Flybe British European ofera zboruri in peste 170 de destinatii catre 65 aeroporturi europene. Compania a transportat aproximativ 7.2 milioane de persoane in anul 2011.

Istoric

Flybe British European a fost fondata in anul 1979 sub numele de Jersey European Airways – JEA. Investitorul companiei a fost John Habin. In anul 1983 linia aeriana trece sub conducerea Jack Walkers de la Walker Steel Group. In vara anului 2002 compania a luat numele Flybe si s-a pozitionat ca si companie low-cost. In anul 2012 Flybe British European a ajuns la aproximativ 3000 de angajati.

Zboruri din Romania

Compania nu ofera zboruri directe din Romania, dar ofera zboruri din Devon in Amsterdam, Geneva, Palma Mallorca, Paris, Salzburg, Dublin, Manchester.

Flota

Flybe British European are in dotare 57 de avioane Bombardier Q400 turboprop si 14 aeronave Embraer 195 cu varsta medie mai mica de 3 ani. Flota Flybe European este una dintre cele mai tinere din lume, acest lucru fiind in deplina concordanta cu politicile ecologice ale companiei.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje de anumite greutati. Daca zbori cu Flybe British European poti sa alegi dintre clasele "Essential", "New Economy" si " Plus". La clasa essential, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de dimensiunile 50 x 35 x 23 cm cantarind maxim 10 kg, dar pentru bagajul de cala se plateste o taxa. La clasa Plus, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de dimensiunile 50 x 35 x 23 cm cantarind maxim 10 kg si 2 bagaje de cala de maximum 40 kg impreuna iar la clasa new economy pasagerul poate lua in avion un bagaj de mana de dimensiunile 50 x 35 x 23 cm cantarind maxim 10 kg, un laptop sau obiect personal si un bagaj de cala de maxim 20 kg.

Altele

Flybe British European ofera posibiliatea de online check-in.