X
Se incarca...

Bilete de avion Flybe British European

prices from in Ieftinuarie

+ taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
03 feb 10 feb Data plecare

Bilete de avion ieftine - Flybe British European

din România catre Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Flybe British European din România

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri
Mii de calatori Vola.ro folosesc alertele de tarife

Vrei sa fii primul care afla cand scad preturile la biletele de avion? Introdu adresa ta de mail si seteaza-ti alertele pentru destinatiile preferate.

Oferte speciale Flybe British European

Zboara Flybe British European

Cele mai ieftine bilete de avion Flybe British European

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Flybe British European si ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Flybe British European.

Rezerva acum bilete de avion Flybe British European!

 

Linia Aeriana Flybe British European este cea mai mare companie regionala de zboruri low-cost din Anglia. Baza principala este la Aeroportul International Exeter din Devon. Flybe British European ofera zboruri in 15 tari, cu plecare din 80 de aeroporturi, avand peste 210 rute. Compania transporta in fiecare an peste 8 milioane de calatori.

Istoric

Flybe British European a fost fondata in anul 1979 sub numele de Jersey European Airways – JEA. Investitorul companiei a fost John Habin. In anul 1983 linia aeriana trece sub conducerea Jack Walkers de la Walker Steel Group. In vara anului 2002, compania a luat numele Flybe si s-a pozitionat ca linie low-cost. In anul 2012, Flybe British European a ajuns la aproximativ 3000 de angajati.

Zboruri din Romania

Compania nu ofera zboruri directe din Romania, dar ofera zboruri din Devon in Amsterdam, Geneva, Palma Mallorca, Paris, Salzburg, Dublin, Manchester.

Flota

Flybe British European are in dotare 57 de avioane Bombardier Q400 turboprop si 14 aeronave Embraer 195 cu varsta medie mai mica de 3 ani. Flota Flybe European este una dintre cele mai tinere din lume, acest lucru fiind in deplina concordanta cu politicile ecologice ale companiei.

Bagaje

Fiecare pasager Flybe British European poate transporta un bagaj de cabina cu dimensiunile 55 x 35 x 20 cm si un obiect personal, precum o geanta, o poseta sau o geanta de laptop. Greutatea combinata a celor 2 piese de bagaj nu poate depasi 10 kg.

Bagajul de cala se supune restrictiilor in functie de clasa. Pasagerii de la clasa "Just Fly" nu au dreptul la bagaj de cala, cei de la "Get More" pot transporta 1 bagaj de cala de 23 kg, iar cei de la "All In" pot aduce 2 bagaje de cala cu greutatea combinata de 46 kg.

Altele

Flybe British European ofera posibiliatea de online check-in.

Alege limba: