X
Se incarca...

Bilete de avion El Al

preturi de la 197 €
30 apr 07 mai Data plecare

Bilete de avion ieftine - El Al din Romania

catre Orice oras

Zboruri ieftine El Al din Romania

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bucuresti
10 mai (mie)
El Al
Zbor direct
Tel Aviv
17 mai (mie)
El Al
Zbor direct
Bucuresti
10 mai (mie)
El Al
Zbor direct
Tel Aviv
18 mai (joi)
El Al
Zbor direct
Bucuresti
10 mai (mie)
El Al
Zbor direct
Tel Aviv
21 mai (dum)
El Al
Zbor direct
Bucuresti
10 mai (mie)
El Al
Zbor direct
Tel Aviv
22 mai (lun)
El Al
Zbor direct
Bucuresti
11 mai (joi)
El Al
Zbor direct
Tel Aviv
17 mai (mie)
El Al
Zbor direct
Nu cauta! Lasa ofertele sa vina la tine!

Spune-ne ce destinatii te intereseaza, in ce perioada ai vrea sa calatoresti si in ce buget sa ne incadram. Te vom alerta pe email cand gasim un tarif potrivit.

Oferte speciale El Al

Zboara El Al

Cele mai ieftine bilete de avion El Al

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si El Al si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania El Al.

Rezerva acum bilete de avion El Al!

 

El Al este compania aeriana nationala a Israelului. Opereaza atat zboruri comerciale de pasageri, cat si cargo de la hub-ul sau (Aeroportul International Ben Gurion din Tel Aviv) spre Africa, Europa, Asia, America de Sud si America de Nord. El Al are colaborari si imparte codurile de zbor cu urmatoarele companii aeriene: Air China, American Airlines, AtlasJet, Czech Airlines, Iberia, Swiss si Thai Airways International.

Istoric

In septembrie 1948, presedintele Israelului Chaim Weizmann, a fost prezent la o conferinta in Geneva. La intoarcere trebuia sa zboare cu o aeronava a guvernului, dar datorita embargoului impus, acest lucru nu a fost posibil. Astfel, o aeronava militara a fost convertita pentru un zbor civil si i s-a adaugat logo-ul El Al. Dupa zbor, aeronava a fost redata in folosinta armatei.

El Al a devenit compania aeriana nationala a Israelului din 15 noiembrie 1948. Primul zbor international – Tel Aviv - Paris – a fost efectuat in 1949. Pana la sfarsitul anului, El Al zbura la Londra si Johannesburg. Incepand cu 1968, compania a avut parte de o serie de evenimente negative si acte de terorism. Ca urmare a acestora, in prezent, agenti sub acoperire se afla in fiecare zbor oferit de El Al. In cabina pilotilor se poate intra doar pe baza de cod.

Zboruri din Romania

El Al zboara de la Bucuresti Otopeni direct spre Tel Aviv. Totodata, cu legatura se poate zbura de la Bucuresti spre Paris, Madrid, Roma, Amsterdam, Zurich, Milano, New York si Atena.

Flota

In prezent flota de avioane comerciale destinate traficului de pasageri cuprinde in total 35 de avioane : Boeing 737-800, Boeing 737-700, Boeing 747-400, Boeing 757-200, Boeing 767-200, Boeing 767-300 si Boeing 777-200.

Bagaje

Bagajul de mana nu trebuie sa depaseasca urmatoarele dimensiuni: 56 x 45 x 25 cm. Pentru cei care zboara la first class, se poate calatori gratuit cu 3 bagaje, a cate 32 kg fiecare, plus un bagaj de mana de max 16 kg si un altul (ex: laptop) de max 8 kg; la clasa business sunt permise 2 bagaje de max 32 kg, un bagaj de mana de mana de max 16 kg, plus un laptop de max 4 kg. La clasa economy se poate calatori gratuit cu un bagaj de maxim 23 de kg si unul de mana, de max 8 kg.

Altele

Express Check in

Se poate efectua check in online intre 27 si 3 ore inainte de plecare pentru zborurile din Israel si intre 24 si 3 h inainte de placare pentru zborurile spre Israel.