• NON-STOP 24/7
  • 021 407 5300
 

Cel mai ieftin zbor Easy Jet

Ghid rapid - zboara Easy Jet

Cele mai ieftine bilete de avion EasyJet

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si EasyJet si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania EasyJet.

Rezerva acum bilete de avion EasyJet!

Linia aeriana low-cost Easy Jet este o companie low-cost din Marea Britanie care ofera zboruri interne dar si internationale pe aproximativ 600 de rute din 30 tari din Europa. Baza principala a EasyJet este H89 si a fost construita in anul 1974 pe aeroportul Luton din capitala Marii Britanii, Londra. De asemenea EasyJet detine pozitie de leader pe aeroporturile Gatwick, Southend, Bristol, Edinburgh, Milan Malpensa, Basel si Geneva si locul 2 pe aeroporturile London Stansted, Paris Orly, Paris Charles De Gaulle, Lisabona, Lyon, Nisa si Roma Fiumicino.

Istoric

Linia aeriana EasyJet a fost infiintata in toamna anului 1995 de catre omul de afaceri Stelios Haji-Ioannou. Pentru inceput au fost inchiriate 2 avioane de tip Boeing 737-200 si s-au efectuat zboruri pe doua rute: Londra-Edinburgh si Londra-Glasgow. In primavara anului 1998, 40% din actiunile TEA Elvetia sunt cumparate de EasyJet iar in anul 2002 este achizitionata linia aeriana Go Fly. In 2004 a fost deschisa o noua baza in Berlin, In 2007 AirJet isi deschide o baza si la Madrid si achizitioneaza GB Airlines. In 2008 se inaugureaza bazele de la Paris si Lyon. In 2010 nu mai este o supriza pentru nimeni ca EasyJet a devenit cea mai mare linie aeriana din Marea Britanie si unul dintre jucatorii imporatnti pe piata low-costurilor europene.

Zboruri din Romania 

EasyJet nu opereaza zboruri din Romania dar este o solutie viabila daca zburati din alte tari europene si nu numai.

Flota

Compania EasyJet are in dotare aproximativ 200 de avioane de tip Airbus A319-100 si Airbus A320-200. EasyJet Elvetia, parte a companiei, are 5 Airbus A320 si 15 Airbus A319.

Bagaje

Puteti duce in avion un bagaj de mana cu dimensiunile 56x45x25 cm si 1 bagaj de cala cu greutatea de pana la 20 kg (peste aceasta greutate vor fi platite taxe suplimentare dar bagajul nu are voie sa depaseasca 32 kg). Bagajul de cala va fi taxat, cost 25 de lire daca platiti cand cumparati biletul sau 40 de lire la check-in. Daca aveti si alte lucruri pe langa bagajul de mana, de exemplu laptop, este preferabil sa il puneti in bagaj. Instrumentele muzicale (vioara, clarinet, flaut, trompeta) pot aduse in avion doar cu permisiunea capitanului si trebuie depozitate in compartimentul de deasupra scaunelor. Carcasa acestora nu trebuie sa depaseasca dimensiunile 30x117x38 cm iar greutatea nu trebuie sa depaseasca 32 kg.

Altele

EasyJet ofera serviciul de web check-in.

Zboruri Easy Jet

la Bruxelles (06 Dec-08 Dec) 6 €
la Bruxelles (24 Dec-31 Dec) 6 €
la Bruxelles (22 Dec-31 Dec) 6 €
la Bruxelles (24 Dec-07 Ian) 8 €
la Bruxelles (22 Dec-07 Ian) 8 €
la Niederrhein (18 Dec-04 Ian) 8 €

Hoteluri

Hoteluri Rezerva

Garantia celui mai bun pret

sau primesti diferenta inapoi + 10 € pentru deranj!

Mai multe

De ce sa alegi Vola.ro?

  • Cel mai bun sistem de rezervare din Romania
  • Serviciul de relatii cu clientii
  • Cautari flexibile, filtrarea rezultatelor si alte instrumente

Parerile clientilor despre Vola.ro

Atunci cand vine vorba despre calatorii reusite, despre servicii oferite cu eficienta maxima, putini se price atat de bine ca voi.

Andra Lefter, Gazeta Sporturilor
E atat de usor sa calatoresti cu Vola! Sunt profesionisti, prompti, simpatici si..cool :) Iar calendarul de pe site mi se pare genial !

S. Stoica, Ariston Thermo Group
 
Se incarca ...