X
Se incarca...

Bilete de avion Czech Airlines

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
12 mar 19 mar Dată plecare

Bilete de avion ieftine - Czech Airlines

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Czech Airlines din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Czech Airlines

Zboara Czech Airlines

Cele mai ieftine bilete de avion Czech Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Czech Airlines si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Czech Airlines.

Rezerva acum bilete de avion Czech Airlines!

Czech Airlines este linia aeriana nationala a Republicii Cehe. Hub-ul companiei este Aeroportul Ruzyne din Praga. Czech Airlines este una dintre cele mai vechi 5 companii aeriene din lume si membru fondator al IATA (International Air Transport Association).

Istoric

Cezch Airlines a fost fondata la 6 octombrie 1923. Primul zbor intern a avut loc intre Praga si Bratislava, iar primul zbor extern a avut loc in 1930 (Praga – Brastislava – Zagreb). Odata cu invazia nazista in Cehoslovacia (1939), dezvoltarea companiei a fost oprita. Ulterior, cand Partidul Comunist a venit la putere in tara, multe rute spre vestul Europei au fost sistate, iar avioanele au fost inlocuite cu cele de origine sovietica. In 1962 a avut loc primul zbor transatlantic, spre Havana (Cuba).

Zboruri din Romania

Czech Airlines opereaza zboruri din Romania de pe Aeroportul Bucuresti Otopeni. Destinatiile spre care se poate zbura includ: Praga, Barcelona, Stuttgart, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Berlin, Zurich si Kiev.

Flota

Czech Airlines are o flota de 17 avioane: 1 Airbus A330, 8 Airbus A319, 5 ATR 72 si 3 ATR 42.

Bagaje

Greutatea maxima a unui bagaj depus in cala nu trebuie sa depaseasca 32 kg si 158 cm lineari. Pasagerii de la clasa Economy Lite nu au dreptul de a transporta bagaj de cala. Cei de la Economy Plus si Flex pot transporta in cala un singur bagaj de maximum 23 kg, iar cei de la clasa Business pot transporta la cala 2 bagaje de 32 kg fiecare.

Bagajele de mana (carry on) nu trebuie sa depaseasca 10 kg si dimensiunile de 55 x 45 x 25 cm. Calatorii de la clasa Economy Lite/Plus/Flex pot aduce la bord un astfel de bagaj, iar cei de la Business si Business Lite cate doua astfel de bagaje.

Fiecare calator - cu exceptia celor de la clasa Economy Lite - pot aduce la bord si un bagaj personal (poseta, geanta de laptop etc.) de maximum 3kg si 40 x 30 x 15 cm.

Altele

Czech Airlines ofera servicii web check-in, cu exceptia zborurilor spre Tel Aviv, SUA (toate destinatiile), sau Canada (toate destinatiile).