X
Se incarca...

Bilete de avion Cyprus Airways

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
29 apr 06 mai Dată plecare

Bilete de avion ieftine - Cyprus Airways

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Cyprus Airways din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Cyprus Airways

Zboara Cyprus Airways

Cele mai ieftine bilete de avion Cyprus Airways

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Cyprus Airways si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Cyprus Airways.

Rezerva acum bilete de avion Cyprus Airways!

 

Cyprus Airways este linia aeriana nationala cipriota, cu sediul in Nicosia. Hub-urile companiei sunt Aeroportul International din Larnaca si Aeroportul International din Paphos. Totodata, linia aeriana are si orase focus: Atena, Salonic, Paris si Londra. Compania ofera zboruri comerciale spre 18 destinatii din Europa si Orientul Mijlociu: Amsterdam, Atena, Frankfurt, Heraklion, Londra Moscova, Munchen, Paris, Rhodos, Roma, Sofia, St. Petersburg, Thessaloniki, Viena, Zurich, Beirut, Doha si Tel Aviv.

Compania ofera zboruri comerciale spre 30 de destinatii din Europa: Londra, Amsterdam, Paris, Bruxelles, Zurich, Frankfurt, Viena, Milano, Roma, Sofia, Salonic, Moscova, Atena, Heraklion, Rodos, Larnaca si Paphos, precum si in Orientul Mijlociu: Tel Aviv, Beirut si Erbil.

Istoric

Compania aeriana a luat nastere in 1947 iar primele zboruri au fost efectuate in 1948 pe rute regionale, cu plecarea din Nicosia spre Atena, Beirut, Cairo, Haifa si Roma. In urmatorii trei ani au fost cumparate avioane noi si s-au adaugat noi zboruri spre Alexandria, Amman, Bahrain, Khartoum si Lydda. Dupa o serie de incidente in 1974, operatiunile companiei au fost suspendate. Zborurile s-au reluat, limita incepand cu 1975 din Larnaca.

Zboruri din Romania

Cyprus Airways nu ofera zboruri directe din Romania, dar are intelegeri cu linii aeriene care zboara din Romania, inclusiv TAROM, KLM si Alitalia.

Flota

Flota companiei este formata din 2 avioane de tipul Airbus A319-100 si 7 avioane de tipul Airbus A320-200 si 2 avioane de tipul Airbus A330-200.

Bagaje

Pasagerii Cyprus Airways pot depune la cala, gratuit, doua bagaje care nu depasesc 20 kg pentru clasa economy si doua bagaje de 35 kg pentru clasa business. Pentru infanti se poate depune la cala gratuit un bagaj de maximum 10 kg.

Pasagerii pot duce in avion un bagaj de mana (carry on) cu dimensiuni totale de maxim 115 cm si o greutate maxima de 8 kg la economy class, respectiv doua genti de mana de maxim 8 kg si maxim 4 kg la business class. In plus, pot fi transportate gratuit in avion, bunuri cumparate de la magazinele Duty Free (alcool, tutun, parfum), o geanta, o camera digitala, o haina, precum si materiale de citit in timpul zborului.

Altele

Cyprus Air ofera servicii web check-in si mobile check-in.