X
Se incarca...

Bilete de avion Continental

02 sep 09 sep Data plecare

Bilete de avion ieftine - Continental

din România catre Orice oras

Zboruri ieftine Continental din România

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Mii de calatori Vola.ro folosesc alertele de tarife

Vrei sa fii primul care afla cand scad preturile la biletele de avion? Introdu adresa ta de mail si seteaza-ti alertele pentru destinatiile preferate.

Oferte speciale Continental

Zboara Continental

Cele mai ieftine bilete de avion Continental Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Continental Airlines si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Continental Airlines.

Rezerva acum bilete de avion Continental Airlines!

 

Linia aeriana Continental este o linie aeriana din Stalele Unite ale Americii si are sediul in Dawntown Houston, Texas. Compania Continental ofera zboruri la destinatii din Statele Unite ale Americii, Europa, Asia, Canada, America de Sud. Principalele hub-uri sunt Aeroportul International Newark Liberty, Aeroportul International George Bush, Aeroportul International Cleveland Hopkins si Aeroportul International Antonio B. Won Pat (Guam).

Istoric

Compania aeriana Continental si-a inceput activitatea in anul 1934 sub numele de Lines Varney Speed. Proprietarul sau initial a fost Walter Varney de unde vine si numele vechi al liniei aeriene. Primele zboruri au fost in Santa Fe, Las Vegas, El Paso, NM to Pueblo. La inceputul anilor 1960 Continental a extins zborurile de la Los Angeles la Houston, de la Denver in Seattle. In anul 1963 sedul companiei se muta la Los Angeles. In anul 1974 s-a introdus o ruta intre Houston si Miami si intre San Diego si Denver.

Zboruri din Romania

Continental opereaza zboruri din Romania de pe aeroportul Otopeni. Destinatiile spre care se poate zbura din Otopeni includ: Los Angeles, San Francisco, Ontario, San Diego, Santa Barbara, San Jose, Orange County.

Flota

Linia Aeriana Continental are in dotare aproximativ 342 aeronave de tip 737, 757, 767, 777. In anul 2010 varsta media a flotei era de 9,5 ani.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje si cu o greutate diversa. Compania Continental permite pasagerilor sa aduca in avion un bagaj de mana de maximum 18 kg si 115 cm si 2 bagaje de cala de pana la 23 kg fiecare si de maximum 157 cm dimensiunea totala. Pe langa bagajul de mana mai puteti lua cu dumneavoastra in avion si un obiect personal: o geanta de dimensiuni normale, o camera foto, un laptop.