X
Se incarca...

Bilete de avion Condor

preturi de la 919 €
30 apr 07 mai Data plecare

Bilete de avion ieftine - Condor din Romania

catre Orice oras

Zboruri ieftine Condor din Romania

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bucuresti
07 mai (dum)
Tarom
Ottawa
10 mai (mie)
Westjet
Bucuresti
15 mai (lun)
Tarom
Havana
05 iun (lun)
Condor
Bucuresti
09 iun (vin)
Tarom
Havana
12 iun (lun)
Condor
Bucuresti
01 iul (sâm)
Lufthansa
San Juan
08 iul (sâm)
Condor
Timisoara
17 sep (dum)
Lufthansa
Havana
24 sep (dum)
Condor
Nu cauta! Lasa ofertele sa vina la tine!

Spune-ne ce destinatii te intereseaza, in ce perioada ai vrea sa calatoresti si in ce buget sa ne incadram. Te vom alerta pe email cand gasim un tarif potrivit.

Oferte speciale Condor

Zboara Condor

Cele mai ieftine bilete de avion Condor

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Condor si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Condor.

Rezerva acum bilete de avion Condor!

 

Linia aeriana Condor Flugdienst, cunoscuta sub numele de Condor este o companie din Germania. Condor ofera zboruri catre mai multe destinatii din Asia, Africa, America de Nord, Caraibe si Mediterana. Hub-ul principal este Aeroportul Frankfurt iar bazele secundare sunt Aeroportul Hamburg, Aeroportul Munchen, Aeroportul Stuttgart, Aeroportul Dusseldorf si Aeroportul Berlin Schonefeld. Condor face parte din Grupul Thomas Cook si nu efectueaza zboruri charter. Condor zboara spre 70 de destinatii din Europa, Asia, Africa si America.

Istoric

Compania aeriana Condor si-a inceput activitatea in anul 1955 sub numele de Deutsche Flugdienst GmbH. Flota initiala a companiei Condor era compusa din 3 aeronave Vickers VC.1 Viking, cu capacitatea de 36 pasageri fiecare. Primele zboruri au fost in Israel, Tenerife si Majorca. In anul 2002 Condor a devenit parte a Thomas Cook Group. Acest “nou” Condor, ale carui avioane sunt branduite cu logo-ul Thomas Cook si cu continuarea “powered by Condor” este prima linia aeriana germane care ofera zboruri low cost spre destinatii intercontinentale. In 2004 se vand primele bilete de 99 de euro spre Caraibe, Africa si Asia. In 2011 Condor isi imbogateste palmaresul cu mai multe destinatii din America de Sud.

Zboruri din Romania

Condor nu opereaza zboruri din Romania. Destinatiile spre care se poate zbura din Germania includ: Barcelona, Venetia, Milano, Viena, Bologna, Munich, Zurich, Stuttgart.

Flota

Compania Condor are in dotare aproximativ 37 aeronave dintre care 12 sunt de tip Airbus A320-200, 13 sunt de tip Boeing 757-300, 11 de tip Boeing 767-300 ER si un Airbus A321-200.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje si cu o greutate diversa. Compania Condor asigura zboruri "Economice" si "Comfort". La clasa economica, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de maximum 6 kg si de dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si bagajul de cala de pana la 20 kg. La clasa Comfort, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de maximum 6 kg si de dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si bagajul de cala de pana la 30 kg. Pentru infanti sunt premise bagaje de 20 kg la ambele clase.

Altele

Condor nu ofera facilitati de online check-in.