X
Se incarca...

Bilete de avion Combined flights

prețuri de la

Se aplică taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Combined flights

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Combined flights din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Combined flights

Zboara Combined flights

Cele mai ieftine bilete de avion Iberia

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Iberia si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Iberia.

Rezerva acum bilete de avion Iberia!

 

Iberia este linia aeriana nationala a Spaniei. Principalele baze ale companiei sunt Aeroportul Madrid Barajas si Aeroportul El Prat Barcelona. Impreuna cu Iberia Regional (Air Nostrum), Iberia Express si Vueling (al carei actionar majoritar este) formeaza Grupul Iberia, cel mai mare gup de transport aerian din Spania si, dupa fuziunea din 2011 cu British Airways, al treila grup ca venituri din Europa. Pe langa transportul de persoane si marfa, Grupul Iberia ofera si servicii conexe, cum ar fi intretinerea avioanelor, sisteme IT sau catering in timpul zborului. Grupul Iberia zboara spre 127 de destinatii din 48 de tari.

Istoric

Iberia a inceput zborurile in decembrie 1927. In decurs de un an, compania a fost sponsorizata de guvernul spaniol pentru a oferi transport postal intre Madrid si Barcelona. La 12 ani de la primul zbor intern, Iberia devine o linie aeriana internationala, oferind zboruri spre Lisabona, Portugalia. Cativa ani mai tarziu (1945), compania ofera primele zboruri trans-atlantice, spre Buenos Aires (Argentina). In 1954 are loc primul zbor spre New York.

Zboruri din Romania

Iberia opereaza zboruri din Romania de pe aeroportul Bucuresti Otopeni catre Madrid si Barcelona.

Flota

Iberia foloseste urmatoarele tipuri de avioane pentru zborurile oferite: Airbus 319-100, Airbus A320-200, Airbus A330, Airbus A321-200, Airbus A340-300 si Airbus A340-600. Iberia Regional opereaza avioane de tipul ATR-72, CRJ-1000, CRJ-200, CRJ-900 Iberia Express opereaza aeronave Airbus A320.

Bagaje

Bagajele depuse la cala trebuie sa aiba maximum 23 kg si 158 cm lineari. Pentru bagaje cu greutatea mai mare de 23 kg, dar pana in 32 kg, vei plati suplimentar. Clientii Iberia Plus au reglementari speciale, in functie de clasa.

Bagajele de mana (carry-on) trebuie sa aiba dimensiunile 56 x 45 x 25 cm. Clasa Tourist permite 1 bagaj de mana de 10 kg, la clasa Business ai voie sa aduci 1 bagaj de mana de maxim 14 kg, iar la clasa Business Plus ai dreptul la doua bagaje de mana de maximum 18 kg. Alte accesorii care se mai pot lua in avion includ: laptop, geanta, umbrela, haina, camera video/foto.

Altele

Iberia ofera optiunea web check-in si mobile boarding pass.