X
Se incarca...

Bilete de avion Combined flights

prețuri de la

Se aplică taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Combined flights

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Combined flights din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Combined flights

Zboara Combined flights

Bilete de avion ieftine Transavia Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Transavia Airlines si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Transavia Airlines.

Transavia este o companie aeriana low cost ce ofera zboruri catre peste 110 destinatii in Europa si Africa de Nord. Transavia opereaza zboruri din Olanda, Franta si Germania.

Istoric

Transavia a fost fondata in anul 1965, sub numele de Transavia Holland. In 2013 a devenit compania subsidiara KLM, parte a grupului Air France - KLM. Compania opereaza mai ales zboruri charter si zboruri de vara sau iarna spre destinatii europene, cu accentul pe zona mediteraneana.

Aeroportul principal de pe care zboara aeronavele Transavia este Schiphol, Amsterdam, dar si Aeroportul Rotterdam Haga si Eindhoven. In 2007, Transavia adauga inca o baza in Franta, operand zboruri din Paris-Orly, Nantes si Lyon. In 2015, se adauga si baza din Munich.

Zboruri din Romania

Transavia nu opereaza zboruri din Romania, insa compania aeriana poate fi o varianta buna pentru transferuri catre ale orase ale Europei si nu numai.

Flota

Transavia se mandreste cu o flota tanara si eco-friendly, formata din 56 aeronave Boeing 737, seria 800.

Bagaje

Fiecare pasager poate aduce la bord un bagaj de cabina cu dimensiunile 45 x 40 x 25 cm si maximum 10 kg. Geanta personala, geanta de laptop sau o poseta intra tot in aceasta categorie, asadar asigura-te ca ai cu tine o singura piesa de bagaj.

Fiecare pasager poate transporta maximum 5 bagaje de cala, cu o greutate totala de 50 kg. Greutatea maxima a unui bagaj poate fi de 32 kg.

Altele

Transavia Airlines ofera serviciul de check-in online.