X
Se incarca...

Bilete de avion Combined flights

prețuri de la

Se aplică taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Combined flights

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Combined flights din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Combined flights

Zboara Combined flights

Cele mai ieftine bilete de avion Emirates

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Emirates si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Emirates.

Rezerva acum bilete de avion Emirates!

Emirates este linia aeriana nationala din Dubai. Compania ofera zboruri pe 22 rute din Africa, 50 de rute spre Asia si Pacific, 39 de rute in Europa, 16 destinatii din America si 15 din Orientul Mijlociu. Este una din primele 10 companii din lume, atat pe baza profiturilor, cat si a pasagerilor. De asemenea, este cea mai profitabila linie aeriana din Orientul Mijlociu.

Un avantaj al calatoriei cu Emirates il reprezinta posibilitatea de a face un stopover de o zi sau mai multe la Dubai, o destinatie turistica spectaculoasa.

SKYWARDS – Programul de fidelitate Emirates

Milele accumulate pot fi utilizate atat pentru bilete pe Emirates, cat si pe companiile partenere sau pentru a calatori intr-o clasa superioara de servicii sau pentru cazare, inchiriere de masini si multe alte produse si servicii.

Emirates Skywards ofera membrilor patru nivele: Blue, Silver, Gold si Platinum.

Membrii Skywards vor simti mereu ca fac parte dintr-un club exclusivist. Prioritate la check-in, atentie personala si posibilitatea de a desemna propriul coordonator de calatorii, prioritate pe lista de asteptare, prealocarea locului in avion, accesul la saloane dedicate, toate acestea fac parte din beneficiile acestui program.

In terminalul Emirates din Dubai, precum si alte peste 60 de aeroporturi din intreaga lume, pasagerii de First/Business Class si Skywards Gold se pot relaxa in saloanele Emirates care le ofera preparate culinare proaspete, atent selectionate si un bar complet, posibilitatea de a urmari emisiuni la televizor, de a lucra in Business Centre complet echipate sau de a se revigora cu un dus.

Istoric

Compania a fost fondata in 1985, iar in luna octombrie a aceluiasi an compania a facut primele doua zboruri in afara Dubaiului cu doua avione: un Airbus 300 B4 si un Boeing 737. Urmatoarele destinatii spre care a zburat au fost Bombay si Delhi.

La inceputul anilor 1990, Emirates era deja o companie aeriana de succes, iar razboiul din Golf nu a facut decat sa ajute compania prin limitarea zborurilor altor companii in zona. Incepand cu 2005, Emirates ofera zboruri de lunga distanta spre New York.

Zboruri directe din Romania

Emirates nu ofera zboruri directe din Romania, insa poate fi o varianta avantajoasa pentru legaturi spre alte destinatii.

Flota

Emirates foloseste atat aeronave Airbus, cat si Boeing. Compania detine una dintre cele mai tinere flote din lume, ce opereaza zboruri spre peste 150 de destinatii din lume. Cu peste 190 de aeronave, Emirates este cel mai mare operator de Airbus A380 si Boeing 777 din lume.

Noua nava Airbus A380 este configurata pentru Emirates in trei clase de servicii Economy, Business si First Class , Emirates A380 poate transporta 489-517 pasageri in conditii de confort deosebite fiind in acelasi timp cea mai economica si mai ecologica aeronava existenta. Are cabine spatioase, distanta mai mare intre scaune la care se adauga sistemul ICE, meniul bogat si variat, oferta mare de bauturi alcoolice si racoritoare, serviciile atente ale insotitorilor de bord. La first class pasagerii beneficiaza de apartamente private, spa, Lounge, tot confortul unui avion privat.

Shower Spas. Pasagerii First Class pot face un dus in timpul zborului si utiliza produsele Timeless Spa puse la dispozitie care contin numai ingrediente naturale de cea mai buna calitate.

Onboard Lounge. Pentru pasagerii de First si Business Class care doresc o gustare, o bautura sau sa socializeze, Emirates A380 are doua saloane situate pe puntea superioara unde sunt servite aperitive, delicatese preparate de bucatari renumiti si bauturi selectionate atent.

Bagaje

Pasagerii de la First Class si Business Class pot transporta doua bagaje de mana: unul cu dimensiunile 45 x 35 x 20 cm, iar al doilea cu dimensiunile 55 x 38 x 20 cm. Greutatea fiecarui bagaj nu poate depasi 7 kg.

Pasagerii de la Economy Class pot transporta un singur bagaj de mana de maximum 55 x 38 x 20 cm si maximum 7 kg.

Pasagerii care calatoresc cu infanti (copii cu varsta sub 2 ani) pot aduce in plus un carucior pliabil.

Reglementarile pentru bagajele de cala difera foarte mult in functie de clasa si fiecare ruta in parte, de aceea este indicat sa verifici regulile care se aplica in cazul tau pe biletele de avion.

La clasa Economy, bagajele pot avea, in functie de categorie, urmatoarele dimensiuni: Special - 20 kg, Saver si Flex - 30 kg si Flex Plus - 35 kg.

Pentru clasa Business, bagajul poate avea pana la 40 kg, iar pentru First Class - 50 kg.

Altele

Emirates ofera online check-in si mobile check-in.