X
Se incarca...

Bilete de avion Combined flights

prețuri de la

Se aplică taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Combined flights

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Combined flights din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Combined flights

Zboara Combined flights

Cele mai ieftine bilete de avion Aer Lingus

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Aer Lingus si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Aer Lingus.

Rezerva acum bilete de avion Aer Lingus!

Compania aeriana de stat a Irlandei, Aer Lingus, are baza principala in Dublin. Este cea mai veche linie aeriana a Irlandei si ocupa locul 2 dupa compania concurenta Ryanair. Linia aeriana ofera zboruri nationale si internationale catre Europa, Africa de Nord si America de Nord.

Istoric

Infiintata de guvernul britanic in primavara anului 1936, a oferit initial curse intre Irlanda si Marea Britanie. Prima ruta transatlantica a avut loc in anul 1958. Compania are aproximativ 4000 de angajati si a avut venituri de 1,2 miliarde de euro in anul 2010. Ryanair detine 29,4% din Aer Lingus, iar Guvernul Irlandei detine 25,4%. In 2011 s-au implinit 76 de ani de la infiintarea Aer Lingus. Din 2012 Aer Lingus opereaza si cursele fostei companii iralndeze Aer Arann.

Zboruri din Romania

Aer Lingus opereaza zboruri din Romania de pe aeroportul Otopeni. Momentan singurul zbor direct este spre Dublin, dar de acolo se poate zbura in diverse orase din Europa si SUA. Aer Lingus isi retrage zborurile spre/dinspre Romania incepand cu data de 30 aprilie 2013.

Flota

Aer Lingus foloseste aeronave Airbus A330-300, Airbus A330-200, Boeing 757, Airbus A321, Airbus A320 si ATR.

Bagaje

Fiecare pasager poate aduce in avion un bagaj de mana cu greutatea maxima de 10 kg si de dimensiunile 55cm x 40cm x 24 cm. Bagajul de mana trebuie sa incapa in compartimentul de deasupra scaunelor sau sub scaun. Pe langa bagajul de mana, pasagerii pot transporta o haina, o camera foto, un laptop sau o geanta de mana.

Bagajele de cala permise variaza in functie de clasa si ruta. Pentru zborurile scurte, la clasa economica Low Fare se platesc taxe pentru fiecare bagaj de cala, iar la clasa economica Flex Fare se aplica taxe doar daca se depasesc 2 bagaje de 23 kg. Sunt permise maximum 3 bagaje de cala cu greutatea de 23 kg. Daca zborul este in afara Europei, limita de bagaje va fi diferita. Vola.ro recomanda verificarea limitelor de bagaj pe biletele de avion, inainte de calatorie.

Altele

Compania ofera web check-in si mobile check-in.