X
Se incarca...

Bilete de avion Combined flights

prețuri de la

Se aplică taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Combined flights

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Combined flights din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Combined flights

Zboara Combined flights

Cele mai ieftine bilete de avion Condor

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Condor si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Condor.

Rezerva acum bilete de avion Condor!

 

Linia aeriana Condor Flugdienst, cunoscuta sub numele de Condor, este o companie din Germania. Condor ofera zboruri catre mai multe destinatii din Asia, Africa, America de Nord, Caraibe si Mediterana. Hub-ul principal este Aeroportul Frankfurt, iar bazele secundare sunt Aeroportul Hamburg, Aeroportul Munchen, Aeroportul Stuttgart, Aeroportul Dusseldorf si Aeroportul Berlin Schonefeld. Condor face parte din Grupul Thomas Cook si nu efectueaza zboruri charter. Condor zboara spre peste 80 de destinatii din Europa, Asia, Africa si America.

Istoric

Compania aeriana Condor si-a inceput activitatea in anul 1955 sub numele de Deutsche Flugdienst GmbH. Flota initiala a companiei Condor era compusa din 3 aeronave Vickers VC.1 Viking, cu capacitatea de 36 pasageri fiecare. Primele zboruri au fost in Israel, Tenerife si Majorca. In anul 2002 Condor a devenit parte a Thomas Cook Group. Acest “nou” Condor, ale carui avioane sunt branduite cu logo-ul Thomas Cook si cu continuarea “powered by Condor” este prima linia aeriana germana care ofera zboruri low cost spre destinatii intercontinentale. In 2004 se vand primele bilete de 99 de euro spre Caraibe, Africa si Asia. In 2011 Condor isi imbogateste palmaresul cu mai multe destinatii din America de Sud.

Zboruri din Romania

Condor nu opereaza zboruri din Romania, insa este o varianta buna pentru legaturi. Destinatiile spre care se poate zbura din Germania includ: Barcelona, Venetia, Milano, Viena, Bologna, Munich, Zurich, Stuttgart.

Flota

Compania Condor are in dotare 7 aeronave Airbus A320-200, 5 Airbus A321-200, 13 Boeing 757-300 si 16 Boeing 767-300ER.

Bagaje

Fiecare pasager poate transporta un bagaj de mana cu dimensiunile maxime 55 x 40 x 20 cm si greutatea de 6 kg (Economy Class), respectiv 10 kg (Premium Class) si o geanta personala, o geanta de laptop sau o umbrela.

Reglementarile privind bagajul de cala difera in functie de ruta pe care calatoresti si de clasa aleasa. Exista 5 zone, pentru fiecare existand reguli diferite. Recomandarea Vola.ro este sa verifici pe biletele de avion ce reguli se aplica in cazul zborului tau.

Altele

Condor ofera facilitati de online check-in.