X
Se incarca...

Bilete de avion Combined flights

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Combined flights

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Combined flights din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Combined flights

Zboara Combined flights

Cele mai ieftine bilete de avion Air India

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Air India si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Air India.

Rezerva acum bilete de avion Air India!

Air India este cea mai mare dar si mai veche linie aeriana din India. Air India ofera zboruri in destinatii din Asia, America de Nord, Europa, Australia. Sediul companiei este in Mumbai, iar hub-urile principale sunt la Aeroportul International Indira Gandhi si la Aeroportul International Chhatrapati Shivaji. In prezent Air India opereaza 28 de curse saptamanale spre 3 destinatii din SUA – New York, Newark si Chicago si o cursa non-stop, zilnica, Mumbai – new York si Delhi – New York.

Istoric

Compania aeriana Air India a fost infiintata in vara anului 1932 de JRD Tata, ce a pilotat singur primul zbor civil din Karachi la Mumbai. In anul 1932 baza era intr-un hangar cu acoperis de stuf pe Aerodromul Juhu. Din echipa faceau parte 1 pilot si 2 mecanici iar flota era cuprinsa din doua aeronave (Puss Moth, Leopard Moth).

Zboruri din Romania

Compania nu ofera zboruri directe din Romania, insa ofera zboruri din Delhi in Bangkok, Istanbul, Singapore, Tokyo,Berlin, Toronto (Canada), etc.

Flota

Air India are in dotare aproximativ 124 de avioane printre care 3 de tip Airbus A310-300, 8 de tip B777-200LR, 12 de tip B777-300ER, 5 de tip B747-400, 3 de tip A310-300, 30 de tip A320, 19 de tip A319, 20 de tip A321. Varsta medie a flotei detinute de companie este de 9,3 ani.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje si cu o anumita greutate. Pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de maxim 8 kg de dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si bagaj de cala de pana la 40 kg pentru clasa intai, de 35 kg pentru clasa Executive si de 25 kg pentru clasa economica. Toate bagajele de cala trebuie sa nu depaseasca 115 cm. Pe langa bagajul de mana puteti aduce in avion cu dumneavoastra o geanta de mana, o umbrela, o haina, carti, ziare sau reviste, mancare pentru copii, camera foto, telefon mobil, laptop.

Altele

Air India ofera web si mobile check-in.