X
Se incarca...

Bilete de avion Combined flights

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Combined flights

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Combined flights din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Combined flights

Zboara Combined flights

Cele mai ieftine bilete de avion American Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si American Airlines si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania American Airlines.

Rezerva acum bilete de avion American Airlines!

American Airlines este cea mai mare companie aeriana din lume, ca numar de pasageri si flota, si a doua din lume, dupa KLM/AirFrance, ca venituri. Sediul companiei este la Fort Worth, Texas, iar hub-urile acesteia sunt: Aeroportul International Dallas/Fort Worth, Aeroportul International JFK, Aeroporul International Miami si Aeroportul Inernational O’Hare. Ca si orase focus, American Airlines pune mare accent pe: New York, St. Louis, Los Angeles, Boston si Puerto Rico. American Airlines ofera zboruri in Statele Unite, Canada, America Latina, Caraibe, Europa si Asia (China, Japonia si India) si a fost fondata in 1934. In prezent face parte alaturi de American Eagle si AmericanConnection® din corporatia AMR ce deserveste 260 de aeroporturi din peste 50 de tari. American Airlines este membru fondator al Aliantei Oneworld.
American Airlines Inc., afiliatul principal al AMR Corporation (AMR), a fost fondata in 1934, dar urmele radacinilor sale sunt inapoi la primele zile ale aviației din anii 1920. American Airlines, American Eagle și AmericanConnection® opereaza pe 260 de aeroporturi in mai mult de 50 de tari si teritorii, în medie, mai mult de 3.300 de zboruri pe zi. Numarul flotei de retea combinata cuprinde aproape 900 de aeronave.

Istoric

Initial, sub denumirea de American Airways era un conglomerat de 82 de companii obtinute prin achizitionare si reorganizare. In 1930, American Airways a devenit o singura companie cu sediul in New York si cu rute spre Boston, New York, Chicago, Dallas si de la Dallas spre Los Angeles. In 1934, dupa schimbarea proprietarului, numele a fost schimbat in American Airlines.

Dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, compania a lansat un satelit international pentru zborurile spre Europa si unul pentru zborurile spre Mexico. In urma extinderilor, in 1970 American Airlines oferea primul zbor international de la St. Louis la Honolulu si de acolo la Sydney si Auckland. In 1979 si-a mutat sediul la Fort Worth si a inceput sa foloseasca Dallas si Chicago ca hub-uri.

Dupa atacurile de la 11 septembrie 2001, American Airlines a inceput sa piarda bani. Doua dintre avioanele implicate in atentate au apartinut companiei. Compania este acum in faliment controlat, menit sa ajute la reorganizarea activitatii.

Zboruri din Romania

American Airlines nu ofera zboruri directe din Romania, dar via Londra sau Frankfurt exista zboruri spre New York, Chicago, Dallas.

Flota

In prezent, flota corporatiei AMR cuprinde aproape 900 aeronave. Compania opereaza urmatoarele tipuri de avioane: 2 Boeing 777-300ER, 47 Boeing 777-200ER, 58 Boeing 767-300ER, 14 Boeing 767-200ER, 102 Boeing 757-200, 195 Boeing 737-800, 190 MD -80, 9 Super ATR, 118 Embraer 145, 74 Embraer 140, 21 Embraer 135, 12 Bombardier CRJ-200, 47 Bombardier CRJ-700.

Bagaje

Fiecare pasager poate aduce la bord un bagaj de mana cu dimensiunile 56 x 36 x 23 cm si o geanta personala cu dimensiunile 45 x 35 x 20 cm.

Bagajul de cala trebuie sa se inscrie in urmatoarele dimensiuni: 158 cm lineari si 23 kg (32 kg pentru First/Business Class).

Daca zbori din/spre Mexic, Caraibe, America Centrala si de Sud sau Brazilia, poti inregistra pana la 5 bagaje de cala. Daca zborul tau este transatlantic sau transpacific, poti inregistra pana la 10 bagaje.

Altele

American Airlines ofera service de Web check in si de mobile check-in. Pentru a realiza check-in-ul online, trebuie sa aveti cont de utilizator creat pe site-ul liniei aeriene.