X
Se incarca...

Bilete de avion Combined flights

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Combined flights

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Combined flights din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Combined flights

Zboara Combined flights

Cele mai ieftine bilete de avion Aegean Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Aegean Airlines si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Aegean Airlines.

Rezerva acum bilete de avion Aegean Airlines!

Aegean Airlines este cea mai mare linie aeriana din Grecia si este membra a Star Alliance din anul 2010. Hub-ul principal este Aeroportul International Atena, iar al doilea hub este in Aeroportul Salonic. Reteaua de zboruri Aegean din 2013 include 5 tari noi - Ucraina, Elvetia, Polonia, Suedia, Azerbaidjan – si 10 noi destinatii internationale - Geneva, Manchester, Lyon, Stockholm, Kiev, Baku, Berlin, Nuremberg, Hanovra si Varsovia.

Istoric

Compania Aegean Airlines a luat nastere in anul 1987 si era specializata pe transport pentru oamenii de afaceri si servicii de ambulanta. In anul 1994 a fost cumparata de Vasilakis Group si efectua zboruri VIP de la Atena cu aeronave Learjet. Numele Aegean Air este folosit din primavara anului 1999. Primele zboruri comerciale au fost din Atena la Heraklion, Macedonia, Salonic si Creta, cu 2 aeronave Bae 146 / RJ100. In anul 1999, Air Grecia a fost cumparata de Aegean Airlines.

In 2015, Aegean Airlines atinge numarul de 160 de rute internationale, din 28 de tari.

Zboruri din Romania

Compania nu ofera zboruri directe din Romania insa ofera zboruri din Atena in Corfu, Barcelona, Kos, Amsterdam, Baku, Berlin, Oslo, Tenerife si multe altele.

Flota

Compania Aegean Airlines are in dotare 61 de aeronave, dintre care 37 AIRBUS A320, 11 AIRBUS A321, 1 AIRBUS A319, 2 Dash 8-100, 8 Dash 8-Q400 si 2 ATR 42-600.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania aeriana permite pasagerilor un numar diferit de bagaje, de diverse greutati. Compania asigura zboruri "Economice" si "Business". La clasa economica, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de maxim 8 kg, cu dimensiunile maxime 56 x 45 x 25 cm, plus o geanta personala, o geanta de laptop sau un rucsac care sa incapa sub scaunul din fata. Pentru clasa Economy, bagajul de cala poate avea maximum 158 cm si 23 kg.

La clasa Business, pasagerul poate duce in avion 2 bagaje de mana, primul de maximum 8 kg, de dimensiunile 56 x 45 x 25 cm, iar al doilea de maximum 5 kg cu dimensiunile 45 x 35 x 20 cm, plus o geanta personala, o geanta de laptop sau un rucsac. Pasagerii Business pot avea 2 bagaje de cala, de pana la 32 kg fiecare.

Altele

Compania asigura web check-in, mobile check-in, sistem de localizare on-line a bagajelor si, mai nou, pasagerii pot sa isi cantareasca si sa isi trimita singuri bagajul spre cala daca doresc sa nu mai astepte la coada.