X
Se incarca...

Bilete de avion Bulgaria Air

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Bulgaria Air

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Bulgaria Air din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Bulgaria Air

Zboara Bulgaria Air

Cele mai ieftine bilete de avion Bulgaria Air

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Bulgaria Air si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Bulgaria Air.

Rezerva acum bilete de avion Bulgaria Air!

Bulgaria Air este linia aeriana nationala a Bulgariei, cu sediul in Sofia. Orasele focus ale companiei sunt Varna si Burgas. In prezent deserveste 28 de destinatii importante din Europa si Orientul Mijlociu precum Libia, Cipru, Israel, Austria, Franta, Germania, Rusia, Spania si Marea Britanie. La cerere Bulgaria Air ofera zboruri charter sau business spre mai bine de 100 de destinatii. Programul de fidelizare al companiei este FlyFB Bonus Points si ofera posibilitatea de a schimba punctele obtinute pe o multitudine de servicii si privilegii: bilete gratuite, facilitati la check in, bagaje mai multe fara taxe, etc.

Istoric

Compania a luat nastere in 2002 ca si succesor al insolventului Balkan Bulgarian Airlines. Din 2008, Bulgaria Air este membru deplin IATA.

Zboruri din Romania

Bulgaria Air zboara direct din Bucuresti la Sofia iar prin Tarom poate deservi si alte orase din Romania.

Flota

Flota Bulgaria Air cuprinde urmatoarele tipuri de avioane: Airbus A319-100, Airbus A320-200, Avro RJ70, BAe146-200, BAe146-300 si Embraer ERJ-190.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje cu o anumita greutate. Toti pasagerii au dreptul la un bagaj de mana si la un bagaj de cala gratuite. Cei care zboara la clasa economy, au dreptul la un singur bagaj de cala gratuity de maxim de 23 kg si 158 cm. Cei care zboara la clasa business au dreptul la doua bagaje de cala de maxim de 23 de kg si 158 cm. Bagajul de mana poate avea maxim 55x40x23 cm si greutate pana la 10 kg. Cartile si revistele precum si scaunul pentru bebelus sau alte obiecte personale necesare pot fi depozitate in cabina fara a fi taxate.

Altele

Bulgaria Air ofera posibilitatea de a face check in online doar pentru cursele care pleaca din Sofia, Varna sau Burgas.