X
Se incarca...

Bilete de avion British Midland Airways

preturi de la 17 €
23 dec 30 dec Data plecare

Bilete de avion ieftine -

din România catre Orice oras

Zboruri ieftine din România

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bucureşti
14 ian (mar)
Ryanair
Zbor direct
Viena
20 ian (lun)
Ryanair
Zbor direct
Bucureşti
21 ian (mar)
Ryanair
Zbor direct
Viena
29 ian (mie)
Ryanair
Zbor direct
Bucureşti
21 ian (mar)
Ryanair
Zbor direct
Viena
30 ian (joi)
Ryanair
Zbor direct
Bucureşti
22 ian (mie)
Ryanair
Zbor direct
Viena
29 ian (mie)
Ryanair
Zbor direct
Bucureşti
22 ian (mie)
Ryanair
Zbor direct
Viena
30 ian (joi)
Ryanair
Zbor direct
Mii de calatori Vola.ro folosesc alertele de tarife

Vrei sa fii primul care afla cand scad preturile la biletele de avion? Introdu adresa ta de mail si seteaza-ti alertele pentru destinatiile preferate.

Oferte speciale British Midland Airways

Zboara British Midland Airways

Cele mai ieftine bilete de avion British Midland Airways

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si British Midland Airways si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania British Midland Airways.

Rezerva acum bilete de avion British Midland Airways!

 

Bmi (British Midland Airways) este o linie aeriana a Marii Britanii cu baza principala pe aeroportul Heathrow, Londra. Sediul companiei se afla in Donington Hall. Bmi Airline ofera zboruri la destinatii din Africa, Europa, Orientul Mijlociu, Asia Centrala si are peste 2000 de curse pe saptamana.

Istoric

Bmi Airline a fost fondata in anul 1949 iar in anul 1953 s-au facut primele zboruri de la Derby la Jersey si de la Wolverhampton la Jersey. In anul 1956 s-au introdus zborurile internationale la Ostend si in Europa. In anul 1992 compania era prima care oferea un meniu vegetarian in zborurile interne. In anul 2001 compania a primit numele de BMI (British Midland).

BMI (British Midland) are acorduri codeshare cu urmatoarele linii aeriene: TAP Portugal, Thai Airways International, Oman Air, ANA, Brussels Airlines, Qatar Airways, Royal Brunei Airlines, Aegean Airlines, Air Canada, Aegean Airlines, Croatia Airlines, Egypt Air, Etihad Airways, Ethiopian Airlines, Air India, Air New Zealand, Austrian Airlines, United Airlines, Virgin Atlantic, South African Airways, Spanair, Azerbaidjan Airlines, Gulf Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Malaysia Airlines, SAS, SriLankan Airlines, Transaero Airlines, Ucraina International Airlines, US Airways.

Zboruri din Romania

Compania BMI (British Midland) nu ofera zboruri directe din Romania, insa ofera zboruri din Londra in Atena, Cairo, Oslo, Viena, Copenhaga.

Flota

Compania aeriana BMI (British Midland) are in dotare aproximativ 28 aeronave, dintre care 11 Airbus A319, 7 Airbus A320-200, 7 Airbus A321-200, 2 Airbus A330-200 si 1 Boeing 757-200.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje si cu o greutate diversa. Compania BMI (British Midland) asigura zboruri "Economice" si "Business". La clasa economica, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana de dimensiunile 55 x 40 x 23 cm si bagajul de cala de pana la 20 kg. La clasa Business, pasagerul poate duce in avion doua bagaje de mana de dimensiunile 55 x 40 x 23 cm si bagajul de cala de pana la 30 kg.

Altele

Compania asigura Online-Check In