X
Se incarca...

Bilete de avion Blue Air

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Blue Air

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Blue Air din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Blue Air

Zboara Blue Air

Cele mai ieftine bilete de avion Blue Air 

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Blue Air si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Blue Air.


Rezerva acum bilete de avion Blue Air!
 
Blue Air este prima companie aeriana romaneasca cu 100% capital privat. Lansata in 2004, compania a cunoscut o dezvoltare asidua, dezvoltare ce a culminat cu mutarea pe Aeroportul International "Henri Coanda" Otopeni. Blue Air este o companie low-cost, un model care s-a impus in ultimii ani in tara noastra. Cu peste 25 de destinatii si personal specializat pe aeroporturile destinatie, Blue Air dispune de o flota performanta si servicii VIP, Corporate si Cargo.
Cea mai mare noutate consta in accesul pasagerilor Blue Air la serviciile Business Lounge din Aeroportul International "Henri Coanda". Clientii ce achizitioneaza serviciul business au acces la cele doua saloane dedicate sporirii confortului prin acces internet wireless, minibar, publicatii nationale si internationale.

Istoric
Blue Air a fost infiintata pe 13 decembrie 2004 cu scopul de a aduce servicii de calitate la un pret mic. Prima cursa in afara teritoriului Romaniei a avut loc in octombrie 2008 pe ruta Bruxelles - Londra. Anul 2012 a adus mutarea curselor companiei de pe aeroportul Baneasa pe Henri Coanda Otopeni. Serviciile de VIP Business au urmat si ele la scurt timp.

Zboruri din Romania
Majoritatea oraselor importante din Europa primesc zboruri Blue Air, compania avand rute de destinatii precum Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia, Koln si Milano.

Flota
Flota companiei cuprinde 30 de aeronave Boeing 737, seriile 737-300, 737-400, 737-500, 737-700 si 737-800, ce acomodeaza pana la 189 de pasageri.

Bagaje
Fiecare pasager poate transporta gratuit un bagaj de mana cu dimensiunile maxime de 55cm x 40 cm x 20 cm si greutatea maxima de 10 kg.
Fiecare pasager are dreptul la maximum 4 piese de bagaj de cala cu dimensiunile maxime de 100x80x30.
Taxa pentru bagajul de cala achizitionat la aeroport in cadrul formalitatilor de check-in/ticketing este de 50 euro/bagaj/segment de zbor. Greutatea maxim admisa a unei piese de bagaj de cala este de 20 sau 32 kg, in functie de bagajul rezervat de tine. Greutatea pieselor de bagaj de cala nu poate fi cumulata intre doi sau mai multi pasageri.
Pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani (infanti) se accepta gratuit un bagaj de cala de pana la 32 kg. In cazul in care pentru infant se aduce un carucior, alcatuit din una sau mai multe piese, acesta va fi considerat bagaj de cala, iar orice alt bagaj al acestuia va fi taxat conform conditiilor de calatorie pentru bagajul unui adult.

Transportul echipamentului de golf, schi, schi nautic ce nu depaseste greutatea de 32kg se accepta contra sumei de 30EUR/ pasager/ segment de zbor. Este necesara husa corespunzatoare pentru transportul cu avionul.

Altele

Blue Air ofera serviciul de check-in online.