X
Se incarca...

Bilete de avion Belavia

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
19 apr 26 apr Dată plecare

Bilete de avion ieftine - Belavia

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Belavia din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Belavia

Zboara Belavia

Bilete de avion ieftine Belavia

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Belavia si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Belavia.

Belavia reprezinta o companie aeriana din Belarus, fiind lider pe piata de acolo. Belavia este o companie ce se dezvolta rapid, principalele sale scopuri fiind modernizarea flotei, optimizarea resurselor si imbunatatirea serviciilor.

Istoric

Istoria companiei incepe in 1933, cand Asociatia Aviatiei Civile din Belarus a pus bazele. In 1936 a avut loc primul zbor intre Minsk si Moscova. Cu toate acestea, numele de Belavia apare in 1996, pe 5 martie, aceasta data fiind considerata "ziua de nastere" a companiei aeriene.

Intre anii 1995 si 1997, Belavia incepe sa opereze zboruri spre Larnaca, Roma, Londra, Istanbul si Beijing. Tot in 1997, compania aeriana devina membra IATA.

In anii urmatori, compania introduce mai multe zboruri, precum Minsk - Praga, Minsk - Varsovia (in codeshare cu LOT Polish Airlines), Minsk - Paris, Minsk - Kalinigrad, Minsk - Milano si multe altele

Zboruri din Romania

Belavia nu opereaza zboruri direct din Romania, dar ofera conexiuni avantajoase din Minsk catre numeroase orase.

Flota

Flota Belavia este formata din 5 aeronave Boeing 737-800, 6 Boeing 737-500, 7 Boeing 737-300, 4 CRJ-100/200 LR, 4 Embraer 195 si 3 Embraer 175.

Bagaje

Fiecare pasager Belavia poate aduce gratuit la bordul aeronavei cate un bagaj de cabina care sa nu depaseasca dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si 8 kg (in cazul Economy Class), respectiv 12 kg (Business Class). Pe langa acest bagaj, fiecare pasager poate aduce si un obiect personal de maximum 5 kg si 40 x 30 x 10 cm (o umbrela, o poseta, o geanta de laptop, material de citit, o jacheta etc.).

Bagajul de cala permis difera in functie de clasa la care vei calatori. Astfel, pasagerii de la Economy Class pot transporta un bagaj de cala de maximum 23 kg si 158 cm, iar cei de la Business Class 2 bagaje cu greutatea maxima de 32 kg si 158 cm fiecare.

Altele

Belavia ofera serviciul de check-in online.