X
Se incarca...

Bilete de avion Air Seychelles

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
28 apr 05 mai Dată plecare

Bilete de avion ieftine - Air Seychelles

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Air Seychelles din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Air Seychelles

Zboara Air Seychelles

Cele mai ieftine bilete de avion Air Seychelles

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Air Seychelles si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Air Seychelles.
 

Rezerva acum bilete de avion Air Seychelles!

Air Seychelles este linia aeriana nationala a Insulelor Seychelles, cu sediul in Mahe. Hub-ul companiei este Aeroportul International Seychelles. In plus, are o baza mica la Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, in parteneriat cu Air France pentru cateva zboruri Europene (Madrid si Manchester).

Linia aeriana ofera in total zboruri spre 12 destinatii cu 160 de zboruri locale saptamanal. Din Mahe se zboara spre urmatoarele orase europene: Frankfurt (parteneriat cu Condor), Londra, Milano, Paris (codeshare cu AirFrance), Roma si Zurich. Totodata, Air Seychelles ofera legaturi intre Mahe si orase din Oceanul Indian: Mauritius, Johannesburg si Singapore.

Air Seychelles ofera 2 clase: Pearl (sau Business) si Economy. Pasagerii care aleg clasa Economy, pot alege intre doua tipuri de meniuri (european si creol), un mic dejun cald si pot asculta muzica si urmari filme in timpul zborului. Pasagerii care zboara la clasa Pearl se bucura de mai mult spatiu intre scaune, precum si de scaune ajustabile. Masa este inclusa in pretul biletului. Sampania si sucurile de fructe sunt oferite de companie, iar daca va plictisiti, puteti sa cititi reviste sau sa va uitati la film.

Istoric
Linia aeriana a luat nastere in 1977 sub denumirea de Seychelles Airlines. Numele curent a fost schimbat in 1978. In 1983 au inceput zborurile internationale, spre Frankfurt si Londra. In martie 2013 Air Seychelles a achizitionat al doilea Airbus A330-200 si ainaugurat un nou traseu, spre Hong Kong.

Zboruri din Romania
Air Seychelles nu ofera zboruri directe din Romania, dar companiile cu care are intelegeri ofera zboruri in tara noastra, inclusiv Air France.

Flota
Flota Air Seychelles este una dintre cele mai tinere folosite de liniile aeriene. Pentru zborurile internationale de lunga durata, compania foloseste in total 7 avioane, de tipurile. Pentru zborurile scurte intre insule, sunt folosite avioane de tipul SHORT SD 360 SD Sherpa (36 locuri) si DHC-6 Twin Otter (20 pasageri).

Bagaje
La cala se pot depune bagaje care sa nu depaseasca 20 kg pentru zborurile spre Europa, clasa economy, si 30 kg pentru clasa business. Pentru cei care calatoresc la clasa Pearl, limita de greutate este 30 kg, indiferent de ruta. In ceea ce priveste bagajul de mana (carry on),la clasa economy se poate calatori cu un singur bagaj care sa nu depaseasca 7 kg si 115 cm dimensiuni totale iar la clasa business cu un bagaj de mana de maxim 10 kg.

Altele
Air Seychelles nu ofera posibilitatea de a face check in online.