X
Se incarca...

Bilete de avion Air Malta

preturi de la

+ taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
26 oct 02 noi Data plecare

Bilete de avion ieftine - Air Malta

din România catre Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Air Malta din România

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri
Mii de calatori Vola.ro folosesc alertele de tarife

Vrei sa fii primul care afla cand scad preturile la biletele de avion? Introdu adresa ta de mail si seteaza-ti alertele pentru destinatiile preferate.

Oferte speciale Air Malta

Zboara Air Malta

Cele mai ieftine bilete de avion Air Malta

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Air Malta si ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Air Malta.

Rezerva acum bilete de avion Air Malta!

Air Malta este linia aeriana nationala a Maltei, detinuta in proportie de peste 90% de guvernul maltez, cu sediul in Luqa. Hub-ul companiei este Aeroportul International din Malta. Compania ofera zboruri spre 35 de destinatii din Europa si Africa de Nord. Compania are o intelegere cu Qantas pentru rutele Sydney - Singapore - Londra (Heathrow) - Malta, Sydney - Bangkok - Londra (Heathrow) - Malta si Melbourne - Singapore - Londra (Heathrow) - Malta.

Programul de fidelizare a calatorilor este FlyPass. Membrii castiga KM de fiecare data cand cumpara un bilet de avion. Acestea se pot folosi pentru a obtine zboruri gratuite pe orice ruta.

Istoric

Imediat dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, o serie de companii aeriene au luat nastere in Malta. Doua dintre acestea - BAS (Malta) Ltd si Malta Airlines – au fuzionat in 1947, formand Air Malta Ltd. In cele din urma, in 1951, Malta Airlines a absorbit operatiunile Air Malta.

In 1970, guvernul Maltez a cerut ajutor international pentru a crea o linie aeriana. In 1973, Air Malta Co Ltd. a fost creata, iar primul zbor a avut loc in 1974. Primele zboruri au fost spre Roma, Tripoli, Londra, Manchester, Frankfurt si Paris. In 1992 au fost introduse rute noi spre Catania si Palermo, precum si destinatii noi: Tunis si Monastir.

Dupa deschiderea Aeroportului International din Malta, compania a deschis un centru cargo in cadrul aeroportului.

Zboruri din Romania

Air Malta nu ofera zboruri directe din Romania.

Flota

Flota Air Malta este formata din 7 avioane de tipul Airbus 320 si 1 avion de tipul Airbus 319.

Bagaje

Bagajul gratuit de mana trebuie sa se incadreze in dimensiunile 55 x 40 x 20 cm si maximum 10 kg.

In ceea ce priveste bagajul de cala, acesta se supune la reglementari diferite in functie de clasa: Go Light - fara bagaj de cala, Go Smart/Go Flex - 1 bagaj 23 kg, Just Business - 1 bagaj 32 kg, Smart Business/Business Freedom - 2 bagaje 32 kg.

Altele

Air Malta ofera online si mobile check-in.

Alege limba: