X
Se incarca...

Bilete de avion Aerovisit Airlines

prețuri de la

Se aplică taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €

Bilete de avion ieftine - Aerovisit Airlines

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Aerovisit Airlines din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Aerovisit Airlines

Zboara Aerovisit Airlines

Cele mai ieftine bilete de avion Aerosvit Airlines

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Aerosvit Airlines si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Aerosvit Airlines.

Rezerva acum bilete de avion Aerosvit Airlines!

Aerosvit Airlines este cea mai mare companie aeriana din Ucraina si face parte din organizatii Internationale precum Airlines Reporting Corporation (ARC), International Air Transport Association (IATA), inclusiv IATA Clearing House si IATA Billing and Settlement Plans (BSP), European Business Association (EBA), Airlines Reporting Corporation (ARC), etc. Aerosvit Airlines ofera zboruri catre 60 destinatii internationale, in 29 de tari. Baza principala a companiei este pe Aeroportul International Boryspil din Kiev.

Istoric

Aerosvit Airlines si-a inceput activitatea in toamna anului 1994 cu un Boeing-737 si efectua zboruri in Larnaca, Odesa si in capitale. Aerosvit Airlines a fost prima companie ucrainiana care asigura curse pe rute lungi. Compania a crescut an de an reusind sa mareasca traficul in anul 2004 cu 53%.

Zboruri din Romania

Aerosvit Airlines opereaza zboruri din Bucuresti de pe aeroportul Henri Coanda spre Kiev, Copenhaga, Yerevan, Delhi, Karlovy Vary, Bangkok, Saint Petersburg, Rostov, Novosibirsk, Moscova, Krasnodar, Dubai, Beijing, Aktau, Astana, Kostanay, Naples, Atena, Dusseldorf , Dnepropetrovsk, Donetsk, Ivano-Francovsk, Kharkov, Lvov, Odessa, Simferopol.

Flota

Compania Aerosvit Airlines are in dotare aproximativ 26 avioane dintre care unul de tip Airbus, 23 din familia Boeing, 2 de tip AN24. Ocazional mai sunt folosite si avioane tip Embraer 145, An-148 si A-320 pe care compania le inchiriaza.

Bagaje

Bagajele permise variaza in functie de greutate, clasa la care zburati si de destinatia catre care va indreptati. Compania asigura zboruri "Economice" si "Business". La clasa economica, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana intre 8-10 kg, in functie de destinatie (cu dimensiunile 55x40x20 cm, total 115 cm) si bagaj de cala de pana la 20 kg. La clasa Business, pasagerul poate duce in avion un bagaj de mana intre 12-15 kg, in functie de destinatie (cu dimensiunile 55x40x20 cm, total 115 cm) si bagaj de cala de pana la 30 kg.