X
Se incarca...

Bilete de avion Aeroflot

prețuri de la

+ taxă de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
01 mar 08 mar Dată plecare

Bilete de avion ieftine - Aeroflot

din România către Orice oras

 

LANGM_JS_PLUS_FLIGHT_TYPE_TF_DISCLAIMER

Zboruri ieftine Aeroflot din România

către Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica! Se adauga taxa de serviciu conform tipului de zbor 15-35 €
Vezi mai multe zboruri

Oferte speciale Aeroflot

Zboara Aeroflot

Cele mai ieftine bilete de avion Aeroflot

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Aeroflot si iti ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Aeroflot.

Rezerva acum bilete de avion Aeroflot!

Aeroflot Russian Airlines este cea mai mare companie aeriana din Rusia avand, in comparatie cu alte linii aerene rusesti, cel mai mare numar de pasageri transportati anual. Aeroflot Russian Airlines ofera zboruri interne si internationale, 146 de rute, in 52 de tari (52 de rute in Rusia). Baza principala este pe aeroportul International Sheremetyevo din Moscova. Aeroflot este una dintre cele mai vechi companii din lume.

Istoric

Compania aeriana Aeroflot Russian Airlines si-a inceput activitatea in anul 1923. In timpul Uniunii Sovietice, Aeroflot Russian Airlines a fost cea mai mare companie aeriana din lume si linia aeriana nationala a Rusiei. Compania are acorduri codeshare cu 29 de linii aeriene precum AeroSvit, Air Europa, KLM, Scandinavian Airlines, Air France, Tarom etc. Din anul 2006 compania face parte din Sky Team si din 2011 devine si membru al Sky Team Cargo. Aeroflot a fost desemnata cea mai buna companie aeriana din Europa in cadrul Skytrax World Airline Awards, timp de 6 ani.

Zboruri din Romania

Aeroflot Russian Airlines opereaza zboruri din Romania, Bucuresti Otopeni. Destinatiile spre care se poate zbura din Bucuresti, Otopeni includ: Moscova, St. Petersburg, Minsk, dar si orase precum Barcelona, Vilnius si nu numai.

Flota

Linia aeriana Aeroflot Russian Airlines are in dotare 243 de aeronave, din familia Airbus A320, A330, Boeing 737, Boeing 777 si Sukhoi Superjet 100.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje cu o anumita greutate.

La clasa economica, compania Aeroflot Russian Airlines permite pasagerilor sa aduca in avion un bagaj de mana de maximum 10 kg si cu dimensiunile 55 x 40 x 25 cm si bagajul de cala de pana la 23 kg si cu dimensiunea de maxim 158 cm.

La clasa Business, compania permite pasagerilor sa aduca in avion 1 bagaj de mana de maximum 15 kg si cu dimensiunile 55 x 40 x 25 si 2 bagaje de cala a cate 32 kg si cu dimensiunea maxima de 158 cm.

Altele

Compania ofera web check-in si mobile check-in.