X
Se incarca...

Bilete de avion Aer Arann

preturi de la 21 €
22 noi 29 noi Data plecare

Bilete de avion ieftine -

din România catre Orice oras

Zboruri ieftine din România

catre Orice oras
Rezerva acum! Preturile se pot modifica!
Bucureşti
20 noi (mie)
Ryanair
Zbor direct
Timisoara
07 dec (sâm)
Ryanair
Zbor direct
Timisoara
26 noi (mar)
Ryanair
Zbor direct
Bucureşti
12 dec (joi)
Ryanair
Zbor direct
Timisoara
02 dec (lun)
Ryanair
Zbor direct
Bucureşti
15 dec (dum)
Ryanair
Zbor direct
Bucureşti
03 dec (mar)
Ryanair
Zbor direct
Timisoara
04 dec (mie)
Ryanair
Zbor direct
Bucureşti
03 dec (mar)
Ryanair
Zbor direct
Timisoara
06 dec (vin)
Ryanair
Zbor direct
Mii de calatori Vola.ro folosesc alertele de tarife

Vrei sa fii primul care afla cand scad preturile la biletele de avion? Introdu adresa ta de mail si seteaza-ti alertele pentru destinatiile preferate.

Oferte speciale Aer Arann

Zboara Aer Arann

Cele mai ieftine bilete de avion Aer Arann

Vola.ro este agentie de turism autorizata IATA si Aer Arann si va ofera cele mai ieftine bilete de avion pentru compania Aer Arann.

Rezerva acum bilete de avion Aer Arann!

Linia aeriana Aer Arann este din Irlanda, Dublin si ofera zboruri catre aproximativ 25 destinatii din Irlanda, Insula Man, Franta si Marea Britanie. Compania aeriana are trei baze principale in Galway, Insula Man si Waterford.

Istoric

Compania aeriana Aer Arann si-a inceput activitatea cu o singura nava in vara anului 1970 si s-a extins in scurt timp ajungand pe locul trei in Irlanda dupa Aer Lingus si Ryanair. Prima aeronava folosita a fost de tip Britten-Norman Islander. Zborurile spre Marea Britatie au fost introduse in anul 2002. Compania aeriana a sponsorizat echipa de fotbal Galway, echipa de rugby Munster si echipa de rugby Connacht. In ianuarie 2009, Aer Arann a semnat un acord codeshare cu Etihad Airways si ofera zboruri din Insula Man si Galway in Abu Dhabi.

Zboruri din Romania

Compania nu ofera zboruri directe din Romania insa ofera zboruri din Galway in Londra, Dublin, Manchester, Cork, Lorient, Waterford.

Flota

Linia aeriana Aer Arann are in dotare aproximativ 17 aeronave: 4 de tip ATR 42-300 cu o capacitate totala de 50 de pasageri, 5 de tip ATR 72-201/212 cu o capacitate de 70 pasageri, 4 de tip ATR 72-500 cu o capacitate de 72 pasageri, 3 de tip Britten-Norman Islander cu o capacitate totala de 9 pasageri si o aeronava de tip Dornier cu o capacitate de 33 locuri. In primavara anului 2011, flota Aer Arann avea o varsta medie de 15 ani.

Bagaje

In functie de clasa aleasa, compania permite unui pasager un numar diferit de bagaje si cu o greutate diversa. Compania AerArann permite pasagerilor sa aduca in avion un bagaj de mana de maximum 7 kg, de dimensiunile 43 x 28 x 20 cm. Pe langa bagajul de mana mai puteti lua cu dumneavoastra in avion si un obiect personal: o geanta de dimensiuni normale, o camera foto, un laptop, o umbrela.

Altele

Compania asigura