• NON-STOP 24/7
  • 021 407 5300
 
 
 
 

2 ani de Vola.ro, 2 bilete gratuite in fiecare zi!

In luna Aprilie Vola.ro implineste 2 ani. In ani de internet, probabil ca tocmai iesim din adolescenta :)

Am trecut prin schimbari, prin upgrade-uri si ne-am metamorfozat in una din cele mai mari agentii de online travel din Romania. Mai mult decat orice, ne-am bucurat sa fim parte din calatoriile si aventurile clientilor nostri.

Si pentru ca se apropie ziua noastra (pe 18 Aprilie), ne-am decis sa dam de baut sa dam 2 bilete de avion gratuite in fiecare zi in saptamana 13 - 17 Aprilie 2009. Nu trebuie sa cumperi nimic de la noi pentru a participa, trebuie doar sa ai ceva talent la scris (vezi mai jos).
1

Cand dam biletele?

 
In 13 Aprilie dam 2 bilete gratuite catre Milano
In 14 Aprilie dam 2 bilete gratuite catre Atena
In 15 Aprilie dam 2 bilete gratuite catre Paris
In 16 Aprilie dam 2 bilete gratuite catre Barcelona
In 17 Aprilie dam 2 bilete gratuite catre Londra
Biletele de avion vor fi pentru calatorii in perioada 15 Mai - 15 Iunie 2009 si vor cuprinde maxim 3 nopti la destinatie, cu plecari Vinerea si retur Duminica sau Luni. Toate celelalte cheltuieli (cazare, mancare, bautura etc.) cad in sarcina castigatorului. Ambele bilete de avion merg catre castigatorul zilei respective.
2

Ce trebuie sa faci


daca esti blogger
Ce trebuie sa faci daca esti blogger
 
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa scrii un post pe blogul tau in care sa ne spui de ce ai vrea sa vizitezi unul din orasele pentru care oferim biletele gratuite sau sa ne spui cateva cuvinte despre experienta ta de vizitator al unuia din aceste orase daca le-ai vazut deja. Mai trebuie sa pui un link catre www.vola.ro sa ne ajute cu Google :) Fiecare post trebuie sa se refere la un singur oras. Linkul la post trebuie forwardat la 2ani @ vola.ro pana pe data de 12 Aprilie 2009.
3

Ce trebuie sa faci


daca nu esti blogger
Ce trebuie sa faci daca esti blogger
 
Daca nu esti blogger, trimite-ne la 2ani @ vola.ro un mail in care spui de ce ai vrea sa vizitezi unul din orasele pentru care oferim biletele gratuite sau sa ne spui cateva cuvinte despre experienta ta de vizitator al unuia din aceste orase daca le-ai vazut deja. Noi vom posta compunerea ta pe blog.vola.ro Trebuie doar sa te asiguri ca ne trimiti emailul pana pe 12 Aprilie 2009.
3

Cum alegem castigatorul

Cum alegem castigatorul
 
In fiecare zi in perioada 13 - 17 Aprilie vom alege castigatorul dintre bloggerii/non-bloggeri care au scris despre destinatia zilei respective. Vom alege postul pe care o sa-l consideram cel mai bine scris si vom afisa castigatorul pe aceasta pagina si pe blog.vola.ro.

 

Intrebari frecvente


1) Cine poate sa participe la campanie?
La campanie poate sa participe orice persoana peste 18 ani care publica un post pe blog-ul personal sau ne trimite un mail pentru a fi publicat pe blog-ul Vola.ro despre una sau mai multe din destinatiile din cadrul campaniei (Milano, Atena, Paris, Barcelona, Londra) pana pe data de 12 Aprilie 2009 la ora 24:00. Spre disperarea colegilor nostri, staff-ul Vola.ro si rudele de gradul 1 ale acestuia nu pot participa.

2) Deci pot sa-mi cresc sansele scriind mai multe posturi despre mai multe destinatii?
Teoretic da. In practica conteaza mai mult sa scrii un post inspirat decat mai multe mediocre.


3) Pot sa postez poze pe blogul meu sau sa vi le trimit pe email?

Daca nu sunt poze ciordite de pe net si ai drepturi de autor asupra lor, poti sa le postezi pe blog-ul tau. Daca ne trimiti email, rezuma-te la text pentru ca nu o sa putem posta poze.
Important: trimitand postul tau la adresa 2ani @ vola.ro esti implicit de acord cu publicarea materialului tau pe blog-ul Vola.ro (http://blog.vola.ro/)


4) Unde o sa publicati posturile trimise prin email?
Posturile trimise prin email o sa fie publicate in categoria “Concursuri” pe blog-ul Vola.ro http://blog.vola.ro/category/concursuri/


5) Daca nu am chef sa calatoresc, pot sa convertesc biletele in bani?
Din pacate nu. Acordam doar biletele de avion, nu si contravaloarea lor.


6) Daca castig, biletele de avion au plecarea din Bucuresti?
Da.


7) Pe ce criterii o sa alegeti castigatorii?

O sa alegem posturile care ne “gadila” simtul estetic cel mai mult. Hint: apreciem originalitatea.


8) De unde stiti ca intamplarile descrise intr-un post nu sunt inventate?
Nu stim. Insa un scris bun ramane un scris bun, chiar daca e fictiune :)


9) Daca castig, cum ma anuntati?
Daca castigi, o sa te anuntam pe email-ul de pe care ne-ai trimis linkul la post sau continutul postului spre publicare. 


10) Cati castigatori desemnati?
O sa desemnam un castigator in fiecare zi (dintre cei care au scris despre destinatia zilei respective) si o rezerva in cazul in care nu dam de castigator.

 
 
 
 
Se incarca ...