X
Se incarca...

Regulament check-in companii low cost

Regulamentele celor mai importante companii aeriene low cost

Companiile aeriene low cost au propriile reguli in privinta transportului de pasageri si bagaje. Mai jos iti prezentam regulamentele celor mai importante companii aeriene low cost.

Dorim sa iti reamintim ca rezervarea unui zbor low cost prin Vola.ro presupune acceptarea implicita a regulamentului respectivei companii de transport aerian. Dupa achizitionarea biletului, orice schimbare si/sau retur vor fi posibile doar in conditiile stabilite de compania aeriana.

Wizz Air

Wizz Air

Compania low cost Wizz Air solicita pasagerilor sa efectueze check-in online inainte de plecare. Daca in momentul prezentarii la check-in, acestia nu prezinta boarding pass-ul printat, este nevoie sa achite o taxa suplimentara. Check-inul online gratuit este disponibil la Wizz Air începând cu 48 de ore și până la 3 ore înainte de ora de decolare programată. Iti vom furniza detaliile privind regulile de check-in pentru zborul tau in biletul electronic emis. Vezi conditiile generale ale companiei aici.

Ryanair

Ryanair

Compania low cost Ryanair solicita pasagerilor sa efectueze check-in online inainte de plecare. Daca, in momentul prezentarii la aeroport, acestia nu prezinta boarding pass-ul printat, este nevoie sa achite o taxa suplimentara. Check-in-ul online se deschide cu 60 de zile înainte de ora de plecare programată pentru clienţii care au achiziţionat un scaun alocat. Se poate aloca un loc gratuit pentru fiecare client, cu condiţia ca acesta să efectueze check-in-ul online gratuit, cu 48 de ore şi până la 2 ore înainte de fiecare zbor rezervat. Iti vom furniza detaliile privind regulile de check-in pentru zborul tau in biletul electronic emis. Vezi conditiile generale ale companiei aici.

Easyjet

EasyJet

Compania low cost Easy Jet solicita pasagerilor sa efectueze check-in online inainte de zbor. Serviciul de check-in online este disponibil cu 30 zile inainte de data plecarii si cu pana la 2 ore inainte de plecare. Un boarding-pass printat este solicitat pasagerilor. Vezi conditiile generale ale companiei aici.

Norvegian

Norwegian

Compania low cost Norwegian asigura pasagerilor trei tipuri de check-in online: prin SMS, prin intermediul aplicatiei sau din contul tau. Check-in-ul online este posibil pentru toate destinatiile, iar pasagerii care aleg aceasta varianta sunt rugati sa printeze boarding-pass-ul si sa il prezinte la aeroport. Vezi conditiile generale ale companiei aici.

Germanwings

Germanwings

Compania low cost Germanwings solicita efectuarea check-in-ului online inainte de zbor. Check-in-ul online este posibil cu cel putin 72 de ore inainte de plecare, iar pasagerii sunt rugati sa prezinte un boarding-pass printat la aeroport si numarul rezervarii. Vezi conditiile generale ale companiei aici.

Aerlingus

Aerlingus

Compania low cost Aerlingus solicita pasagerilor sa faca check-in la aeroport sau online. Check-in-ul la aeroport este posibil intre 24 de ore si 4 ore inainte de plecare. Vezi conditiile generale ale companiei aici.

Vueling

Vueling

Compania low-cost Vueling permite doua tipuri de check-in: online si in aeroport. Check-in-ul online este disponibil incepand cu 7 zile si pana la 4 ore inainte de zbor. Vezi conditiile generale ale companiei aici.

Jetstar

Jetstar

Compania low-cost Jetstar asigura doua tipuri de check-in: la aeroport si online, la cel din urma caz este nevoie sa fie facut inaintea imbarcarii. Check-in-ul online este disponibil de la 48 de ore si pana la 2 ore inainte de plecare. Vezi conditiile generale ale companiei aici.

Air Asia

Air Asia

Compania low-cost Air Asia permite check-in online cu 14 zile si pana la 4 ore inainte de zbor sau in aeroport. Check-in-ul online nu este totusi permis in unele cazuri si atunci este necesar un check-in la aeroport. Vezi conditiile generale ale companiei aici.

Tiger Airways

Tiger Airways

Compania low cost Tiger Airways permite pasagerilor sa faca check-in online incapand cu 72 de ore si pana la 2 ore inainte de zbor. In alte cazuri, operatorul solicita pasagerilor sa faca check-in la aeroport. Vezi conditiile generale ale companiei aici.

Condor

Condor

Compania low cost Condor ofera pasagerilor posibilitatea de a face check-in online. Vezi conditiile generale ale companiei aici.

Jet2.com

Jet2.com

Check-in-ul online la compania low cost Jet2 se deschide incepand de la 28 de zile si pana la 5 zile inainte de plecare. Vezi conditiile generale ale companiei aici.