X
Se incarca...

Running tour

15 - 17 septembrie 2017

Descoperă Berlinul cu un grup de 20 de alergători!

de la

375 €

/ persoană*

Inscrie-te

*În limita disponibilității

 • Prețul pachetului include:
 • Transport cu avionul:

  București - Berlin - București / Bagaj mic de mână inclus

 • Cazare:

  2 nopți, Hotel Berliner Hof 3*

 • Sesiuni de alergare:

  3 trasee în care vei descoperi orașul

 • Antrenori:

  Flavia și Radu te vor însoți pe toată durata călătoriei

 • Berlin Food Tour

  Vei experimenta cele mai cool locuri cu mâncare din Berlin

Despre tur

Vino în 321sport Running Tour Berlin, cea mai tare experiență sportivă locală! Te invităm să alergăm împreună în Berlin, orașul care găzduiește unul dintre cele mai mari și spectaculoase maratoane din lume.

Vom descoperi în alergare locuri deosebite, care ne vor face să vedem orașul așa cum nu l-am mai văzut vreodată.

321sport Running Tour Berlin este primul pachet de running tour din România.

Despre 321sport

321sport este probabil cea mai frumoasă și responsabilă comunitate sportivă din România, ghidată de un set de valori care unesc oameni de toate vârstele și categoriile sociale. Educația prin sport, responsabilitatea, respectul, prietenia și fair-play-ul sunt valorile care au definit 321sport ca lider de opinie în sportul dedicat amatorilor din România.

Antrenori

Radu Restivan este un om care a reușit să-și schimbe radical viața prin sport și a decis că cel mai frumos lucru pe care l-ar putea face ar fi să-i inspire și să-i ajute pe cei din jur să facă același lucru.

Pasionat de alergare, instructor de cycling, fost jurnalist sportiv și actualmente specialist în marketing sportiv, Radu este nucleul comunității sportive 321sport și antrenor.

Cel de-al doilea antrenor este Flavia Matei, unul dintre primii membri ai comunității 321sport.

Este îndrăgostită de sport de când se știe, iar pasiunea pentru yoga și exerciții cu greutatea corpului au dus în mod natural la transformarea ei din participant în antrenor 321sport. Flavia este specializată în aerobic și functional training, ținând cele mai cool clase de sport în aer liber la antrenamentele noastre.

Trasee

Tură de alergare nocturnă în oraș

Vom porni de la poarta Brandenburg, vom traversa parcul Tiergarten și vom alerga pe promenada râului Spree, care trece prin centrul orașului Berlin.

Tură de alergare în Alexanderplatz și Friedrichshain

Vom porni din centrul turistic al Berlinului, Alexanderplatz, vom lăsa în spate zgârie-norii și clădirile moderne și vom ajunge în cel mai vechi parc al Berlinului: Friedrichshain.

Tură de alergare în zona istorică a orașului

Cu startul la Checkpoint Charlie și care va trece și pe la Eastside Gallery - cea mai lungă porțiune intactă rămasă din Zidul Berlinului și cea mai mare galerie urbană în aer liber.

...și un mic preview la ce înseamnă să alergi în Berlin

Experiență

Berlin Food Tour

Pentru că după o alergare prin oraș merge și un răsfăț culinar, vei descoperi cele mai cool locuri cu mâncare în Berlin Food Tour. Ghidul tău va fi Per Meurling, de la Berlin Food Stories, poate cel mai apreciat food blogger și critic culinar din oraș. Nu vrem să îți stricăm surpriza, dar îți spunem că nu va fi un tur culinar obișnuit, ci o incursiune în scena modernă a gastronomiei locale, cu multe povești și arome care mai de care mai savuroase.

Hotel Berliner Hof

Hotel Berliner Hof

Vei fi cazat în hotelul Berliner Hof, chiar în centrul Berlinului de Vest. Este la doar câteva minute de mers pe jos de Grădina Zoologică și implicit de intrarea în parcul Tiergarten, unde vom și alerga. Iar dacă nu ți-ai adus echipamentul complet de alergat de-acasă, stai fără griji: pe lângă hotel vei găsi destule magazine sportive. :-)

Înscrie-te acum